Fåtölj Gustav mahogney grå

Vacker fåtölj i klassisk stil
Tillfälligt slut
8990 kr
Klassisk fåtölj av mahogny i sengustaviansk stil. Komfortabel fåtölj med en generös sits och stoppade armstöd. Stommen är lackad och behandlad med ett tunt lager skyddande vax.Skötselråd: Möbeln torkas av med torr eller lätt fuktad trasa, använd ej aggressivt rengöringsmedel.
Mer information
Artikelnummer109565
Höjd100,00 mm
BeställningsvaraNej
Bredd690,00 mm
Endast i butikNej
Vändbara dynorNej
Avtagbar klädselNej
Antal sittplatser1

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.