Fåtölj Carina Ralph Lauren

Underbar fåtölj
Tillfälligt slut
18495 kr
Fåtölj med runda former samt ben i trä och ett fantastiskt tyg från Ralph Lauren. Nackkudden går att ta av om man önskar. En vacker fåtölj med mycket god sittkomfort. Detta är en beställningsvara. För beställning eller frågor kontakta info@oscarclothilde.com
Mer information
Artikelnummer112547
VarumärkeBröderna Anderssons
Bredd700,00 mm
Vikt20000,00 g
Avtagbar klädselNej
Höjd1020,00 mm
BeställningsvaraJa
Endast i butikNej
Sitthöjd450,00
Vändbara dynorNej
Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara gör du det genom att klicka på beställ-knappen på produkten, eller skicka ett mail till oss på info@oscarclothilde.com.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål eller tas hem speciellt för dig. När vi mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig tar vi ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp.
Vanliga retur-och fraktvillkor gäller inte för beställningsvaror.

Följande fraktpriser gäller på beställningsvaror per leverans från våra leverantörer Chelsea Textiles, Vaughn och Porta Romana till din tomtgräns:

* Möbler 1 995 kr
* Lampor och lampfötter 995 kr
* Lampskärmar 595 kr

Önskar du inbärning eller annan extratjänst tillkommer kostnader som tas på offert beroende på leverantör av tjänsten där du bor. Beställningsvaror betalas via swish eller Bankgiro enligt utställd faktura från Oscar & Clothilde.