Fåtölj Carina djuphäftad rygg Kat 1

Elegant fåtölj från Bröderna Andersson
Tillfälligt slut
14180  kr
Fåtölj med runda mjuka former samt ben i trä. Nackkudden går att ta av om man önskar. En vacker fåtölj med mycket god sittkomfort. Detta är en beställningsvara. (Det mönstrade tyget på bilden är från kategori 4). För beställning eller önskemål om annat tyg kontakta order@oscarclothilde.com
Mer information
Artikelnummer 112307
Sittdjup 550,00
Diameter 900,00 mm
Höjd 1020,00 mm
Bredd 700,00 mm
Sitthöjd 450,00
Endast i butik Nej
Beställningsvara Ja
Vändbara dynor Nej
Avtagbar klädsel Nej

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.