Fåtölj Carina djuphäftad rygg Kat 1

Elegant fåtölj från Bröderna Andersson
Tillfälligt slut
14180 kr
Fåtölj med runda mjuka former samt ben i trä. Nackkudden går att ta av om man önskar. En vacker fåtölj med mycket god sittkomfort. Detta är en beställningsvara. (Det mönstrade tyget på bilden är från kategori 4). För beställning eller önskemål om annat tyg kontakta order@oscarclothilde.com
Mer information
Artikelnummer112307
Sitthöjd450,00
Sittdjup550,00
Diameter900,00 mm
Höjd1020,00 mm
Bredd700,00 mm
StolstypNej
DesignerNej
Endast i butikNej
LeveranstidNej
BeställningsvaraJa
VarumärkeBröderna Anderssons
SerieNej
Antal sittplatserNej
FormNej
FärgNej
MaterialNej
TvättrådNej
Antal per fpNej
Fyllning/stoppningNej
Vändbara dynorNej
Avtagbar klädselNej
KlädselNej

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.