Fåtölj Bentley exkl tyg

Klassisk karmfåtölj
Tillfälligt slut
17795  kr
Fåtölj Bently är en klassisk karmfåtölj med tydliga stilinfluenser från 20-talet. En elegant möbel med mycket god sittkomfort. Tygvalet anpassas efter önskemål. Tillverkad i Sverige. Kontakta info@oscarclothilde.com för mer information. Priset avser oklädd fåtölj. Kostnad för tyg tillkommer. Höjd: 87cm Bredd: 130cm Djup: 82cm Sitthöjd: 55cm
Mer information
Artikelnummer 106653
Sittdjup 820,00
Höjd 870,00 mm
Bredd 1300,00 mm
Sitthöjd 550,00
Endast i butik Nej
Leveranstid ca 5 - 6 veckor
Beställningsvara Ja
Färg Multifärgad
Material Trä
Tål utomhusbruk Nej
Antal per fp 1
Vändbara dynor Nej
Avtagbar klädsel Nej
Klädsel Många
Antal sittplatser 1

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.