Eldhund terrier

Vacker eldhund i gjutgärn
Tillfälligt slut
1200 kr
Eldhund i gjutjärn, tillverkad och formgjuten i Sverige. Den klassiska eldhunden används för att lägga veden på i en eldstad, kakelugn, öppen spis samt braskamin. Dessa hjälper till genom att skapa bättre drag runt veden och gör på så sätt att det är lättre att starta en brasa. En både vacker och praktisk detalj i hemmet.
Mer information
Artikelnummer109201
Vikt3500,00 g
Bredd60,00 mm
BeställningsvaraNej
Höjd340,00 mm
MaterialJärn
FärgSvart
Endast i butikNej
Antal per fp1

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.