Duk Paradise Ochre Linne 150x350

Från Chamois
Tillfälligt slut
2195 kr
Duk från Chamois i 100% linne i den ljuvliga färgen ochre. Duken är tryckt för hand i ett fantastiskt linnetyg. Skötselråd: Tvättas i 30 grader med flytande fintvättmedel utan blekningsmedel.
Mer information
Artikelnummer113860
Vikt720,00 g
Längd3500,00 mm
Bredd1500,00 mm
BeställningsvaraNej
Tål StrykningJa
TvättrådFintvätt 30 grader
MaterialLinne
Endast i butikNej
Antal per fp1
FormRektangulär
VarumärkeChamois
FärgGul

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.