Doftljus Nirvana Bliss max 16

Doftljus från Baobab Collection
Tillfälligt slut
1460 kr
Ett fantastiskt doftljus från serien Nirvana som har hämtat inspiration från det andliga tillståndet nirvana som kännetecknas av inre lugn och glädje. Ljuset sprider en värmande doft av citrus och neroli. Doftljuset är paketerat i ett vackert handblåst glas i färgsprakande nyanser som blir en vacker dekoration när ljuset är slut. Brinntid: 150 timmar.

Tips! Första gången du tänder ljuset, låt det brinna så länge att det smälta stearinet täcker hela ytan av ljuset så det blir en ytspänning. Detta gör att ljuset smälter lager för lager istället för att göra en tunnel runt veken, vilket förkortar brinntiden.

Här får du tips på hur du återanvänder ditt Baobab doftljus och skapar en vacker vas. När du har nyttjat ditt Baobab Collection-stearinljus till fullo och allt vax har smält kan du nu ge det ett nytt liv genom att återanvända den tomma vasen.
Mer information
Artikelnummer112768
Vikt1000,00 g
Höjd160,00 mm
FärgMultifärgad
VarumärkeBaobab Collection
Antal per fp1
Endast i butikNej
Doft-
BeställningsvaraNej
MaterialVax
Brinntid150,00 timmar

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans