Dekoration Get

Kinesisk årsfigur
Slutsåld
Specialpris 497 kr Ordinarie pris 995 kr
Vacker kinesisk årsfigur i porslin från Van Thiel. Skulpturen är 26 cm hög x 9 cm bred x 9 cm i diameter.Getens år 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015 En get är charmig och artistisk. De oroar sig ofta i onödan och klagar ibland över småsaker. Getens år är det åttonde året i den kinesiska kalenderns cykel om 12 djur. Det är ett fredens och harmonins år. Geten för med sig mycket positivt och mycket lycka, även då det gäller hälsa. Getter är riktiga hälsomänniskor som tycker om nyttig mat och motion. Getens år är således ett bra år för att börja träna.Förpackningen innehåller 1st get.
Mer information
Artikelnummer108559
LeveranstidNej
Bredd90,00 mm
BeställningsvaraNej
Höjd260,00 mm
DesignerNej
SerieNej
MaterialPorslin
FärgVit
Endast i butikNej
Antal per fpNej
FormNej
VarumärkeNej

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.

50%