Kontakta oss

Här hittar du våra frågor och svar om du inte hittar det du letar efter kontakta oss gärna via kontaktformulären här nedan eller e-post: info@oscarclothilde.com Frågor ställda till vår kundtjänst gällande köp eller reklamationer besvaras vardagar inom 24 timmar.

Beställningsvara

Vad trevligt att du är intresserad av den här produkten! Det här är en beställningsvara, vilket betyder att den tillverkas efter dina personliga önskemål. Kontakta oss med formuläret nedan, så hjälper vi dig att få precis den produkt du önskar.

Butiksvara

Vad trevligt att du är intresserad av den här produkten! Den finns endast tillgänglig i vår butik på Birger Jarlsgatan 27. Om du vill att vi lägger undan varan åt dig kan du ringa oss på 08-611 53 00 eller skriva till oss genom formuläret nedan, så återkommer vi.

Kontakta oss

Specifikation
ProduktnamnProduknamn
Pris999
Artikelnummer12345
Detaljer

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på info@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanliga returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.

Detaljer

Vissa av våra produkter finns endast i vår butik, där vi alltid har mängder av nya och spännande varor. Kom förbi oss på Birger Jarlsgatan 27 och bli inspirerad! Du kan också använda kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på info@oscarclothilde.com, så återkommer vi till dig.30 dagars öppet köp
Säkra betalningar med