Kontakta oss

Här hittar du våra frågor och svar om du inte hittar det du letar efter kontakta oss gärna via kontaktformulären här nedan eller e-post: info@oscarclothilde.com Frågor ställda till vår kundtjänst gällande köp eller reklamationer besvaras vardagar inom 48 timmar.

Beställningsvara

Vad kul att du är intresserad av den här varan! Det här är en beställningsvara, vilket betyder att den tillverkas efter dina personliga önskemål. Kontakta oss med formuläret nedan, så hjälper vi dig att få precis den produkt du vill ha.

Specifikation
Produktnamn Produknamn
Pris 999
Artikelnummer 12345
Detaljer

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.Frakfritt över 800 kr
14 dagars ångerrätt
Säkra betalningar med