Byrå GUS041 67x40x80 cm Chelsea Textiles

Vacker byrå från Chelsea Textile
Tillfälligt slut
19995  kr
Detta är en beställningsvara - För beställning eller förfrågningar kontakta order@oscarclothilde.com Handgjord, handmålad byrå. Höjd 80 cm / Bredd 67 cm / Djup 40 cm Finns i flera färgställningar.
Mer information
Artikelnummer 102658
Längd 400,00 mm
Höjd 800,00 mm
Bredd 670,00 mm
Lådor antal 3
Beställningsvara Ja
Leveranstid ca 12 - 14 veckor
Endast i butik Nej
Antal per fp 1
Tål utomhusbruk Nej
Varumärke Chelsea Textiles
Färg Multifärgad
Material Trä

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.