Butiken

Välkommen till vår värld!

Mitt i Stockholm hittar du vår vackra butik på Birger Jarlsgatan 27. Självklart följer vi noga alla råd från folkhälsomyndigheten och släpper in er så att alla riktlinjer om avstånd kan hållas. Enligt rådande rekommendationer så får max 20 personer vistas samtidigt hos oss i butiken. ⁠Vid behov kan vi leverera dina varor utanför butiken. Hör av dig till oss på butik@oscarclothilde.com så hjälper vi dig mer än gärna.

Med utsikt över Kungliga Biblioteket i Humlegården och en utsträckt arm från Stureplan där det är nära till allt. Hos oss hittar du en unik blandning av antika ting, välkända varumärken, möbler och egen produktion som du bara hittar hos oss. Varmt välkommen in till ditt vardagsrum på stan!

Välkommen till butiken

Här är det lätt att ha vägarna förbi och möta dina vänner som i ditt eget vardagsrum fast på stan. Kom in till oss och upplev våra två våningar och låt er bli inspirerade. Här kan du ta del av spännande möbler och unika föremål som Oscar & Clothilde har har hittat på sina resor runt om i världen. En spännande blandning av gammalt och nytt.

Adress

Birger Jarlsgatan 27,
111 45 Stockholm
Hitta till vår butik

Kontakt

E-post: butik@oscarclothilde.com
Tel: 08 611 53 00

Öppettider

Måndag - Fredag: 10-18
Lördag: 11-17
Söndag: 12-16

Avvikande öppettider
25–26 juni - stängt

Exklusivt i butiken
 1. Rökelsebox 125pcs Buenos Aires
  449 kr
  Tillfälligt slut
 2. Vas Ekollon glas klar
  399 kr
  Tillfälligt slut
 3. Vas Avokado glas klar
  599 kr
  Tillfälligt slut
Fri standardfrakt över 800 kr
30 dagar bytesrätt
Säkra betalningar med