Burk med lock ekollon graystone

Vacker burk i stengods
Slutsåld
899 kr
Burk i lergods med skulpterat lock med dekorativa detaljer. Burken passar utmärkt för dyrbarheter och hemligheter. Inspiration till burkarna är hämtad längst in i den djupa svenska skogarna och finns i fyra utföranden. Gråsten, umbra, mossa och hasselnöt. Ej lämplig för förvaring av mat.
Mer information
Artikelnummer112754
Vikt600,00 g
Höjd170,00 mm
FärgGrå
Diameter110,00 mm
BeställningsvaraNej
Antal per fp1
Designer-
Serie-
Endast i butikNej
Leveranstid-
Form-
VarumärkeSthål
MaterialKeramik

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.