Bord Leones Ø90 vit marmor

Bord med marmorskiva
Endast i butik
15995 kr
Vackert bord med vit marmorskiva och underrede med dekorativt utformade detaljer. Bordet passar lika fint i vardagsrummet som i uterummet eller i orangeriet.
Mer information
Artikelnummer105343
Diameter900,00 mm
BordstypAvlastningsbord
Höjd720,00 mm
Vikt7500,00 g
Lådor antal-
BeställningsvaraNej
Leveranstid-
Endast i butikJa
Antal per fp1
Varumärke-
Iläggsskiva antal-
Designer-
Serie-
FormRund
MaterialJärn/ Marmor
FärgSvart
Vad kul att du är intresserad av den här varan! Den finns endast tillgänglig i vår butik på Birger Jarlsgatan 27.

Om du vill att vi lägger undan varan åt dig kan du ringa oss på 08-611 53 00 eller använd kontaktformuläret genom att klicka på knappen "Reservera" ovan, så återkommer vi till dig!

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.