Bok Valentino Themes and Variations

Ikonisk samling
Tillfälligt slut
749 kr
Namnet Valentino har varit synonymt med high fashion i nästan femtio år. I Rom är Valentino bara ett av två couture-hus som erkänts av den franska regeringen utanför Paris. Hans utsökta mönster är eftertraktade och bärs av det unga i Hollywood och av de välbärgade över hela världen. I anledning av hans sista couture samling, som presenterades i Paris våren 2008, firar denna bok fyrtiofem år av Valentinos anmärkningsvärda karriär.

Mer information
Artikelnummer113178
Längd310,00 mm
Bredd240,00 mm
Vikt2150,00 g
FärgRosa
Material-
Form-
Serie-
BeställningsvaraNej
Leveranstid-
Endast i butikNej
Designer-
Antal per fp1
Varumärke-

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.