Bok Think rural

Inredning med en lugnande effekt
Tillfälligt slut
649 kr
Drömmer du om ett hus omgivet av fält, längs vattnet eller i skogen? Think Rural visar 21 moderna hem, hem med en lugnande, dynamisk blandning av föremål och konstverk. Författaren Piet Swimberghe och fotografen Jan Verlindes skildringar har publicerats i ett flertal europeiska inredningsmagasin och har släppt några internationella designböcker. Think Rural är deras tredje bok i Think-serien. Upptäck också Think Vintage och Think Eclectic.
Mer information
Artikelnummer111995
Vikt1250,00 g
FärgMultifärgad
MaterialPapper
BeställningsvaraNej
Endast i butikNej
Antal per fp1

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.