Bok Gray Malin: Italy

Italiens kust, stränder och landskap
Tillfälligt slut
549 kr
Följ med på en fantastisk resa genom Italienska rivieran. Från Amalfikustens gnistrande vatten till det dramatiska kustnära landskapet Cinque Terre. Med aldrig tidigare publicerade bilder visar författaren Gray Malin det förtrollande vackra Italien och belyser alla tidlösa detaljer som landet har att erbjuda.
Mer information
Artikelnummer112253
Längd330,00 mm
Bredd254,00 mm
Vikt100,00 g
FärgMultifärgad
MaterialPapper
BeställningsvaraNej
Endast i butikNej
Antal per fp1

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.