Bok Elegance

Vackra illustrationer av Megan Hess
Out of stock
259 kr
Följ med den internationellt kända modeillustratören Megan Hess när hon utforskar den tidlösa skönheten och glamouren hos tio av Frankrikes mest älskade designers i en av världens främsta modedestinationer. Från domstolarna i Versailles till de kullerstensgatorna i Paris har franskt mode alltid varit symbolen för elegans. Oavsett om det är Dior's New Look eller Chanels lilla svarta klänning, förstår mästarna i franskt mode att kläder är mer än ett hantverk: det är en konstform. Megan Hess kärlek till fransk stil väckte hennes karriär inom modeillustration.
Mer information
Artikelnummer113305
Längd225,00 mm
Bredd150,00 mm
Vikt600,00 g
Färg-
MaterialPapper
Form-
Serie-
BeställningsvaraNo
Leveranstid-
Endast i butikNo
Designer-
Antal per fp1
Varumärke-

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.