Bok Christian Dior

Designer of dreams
Tillfälligt slut
699 kr
En magnifik bok om ett av Frankrikes största couturehus, publicerad för att följa en stor utställning på Musée des Arts Décoratifs i Paris. 1947 presenterade Christian Dior sin första kollektion och 2017 markerar 70-årsdagen av Dior som modehus.Storlek: 35.5 x 28.0 cm ISBN: 9780500021545 Antal sidor: 368
Mer information
Artikelnummer109995
DesignerNej
Endast i butikNej
MaterialPapper
FärgMultifärgad
FormNej
Antal per fp1
LeveranstidNej
VarumärkeNej
SerieNej
BeställningsvaraNej

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.