Adventskalender kola i choklad 2019

24 handgjorda kolor
Tillfälligt slut
385 kr
Pärlans konfektyr släpper för andra året en fantastisk julkalender med handgjorda kolor i fantastiska smaker. Under varje lucka finns en ny smak att upptäcka, alla med sin egna karaktär, fruktiga, kryddiga, salta, söta, klassiska, udda, vuxna och barnsliga. I 24 luckor var dag inför jul bjuder på en liten försvinnande god kola i choklad. Kalendern är exklusiv och tillverkas i en liten upplaga i Pärlans egna lilla fabrik i Stockholm. Kolorna är förpackade i en vacker kalender med 24 luckor. Hållbarhet t.o.m januari 2020. Förvaras torrt & svalt
Mer information
Artikelnummer111501
Vikt300,00 g
Antal per fp1
Endast i butikNej
BeställningsvaraNej

Hur lång är leveranstiden?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Hur levereras min beställning?
Mindre paket skickas till ditt närmaste PostNord-ombud mot en kostnad på 69:- Större paket (över 25 kg) levereras hem till din tomtgräns om du bor i villa eller port om leveransen sker till lägenhet av Postnord under dagtid. Vi har fri frakt på köp över 800kr.

Vanliga frågor om Beställning och leverans

Beställningsvaror?

Beställningsvaror är varor som inte finns i vårt lager. Om du är intresserad av att köpa en beställningsvara, använd kontaktformuläret nedan eller skicka ett mail till oss på order@oscarclothilde.com så kommer vi återkomma till dig.

Beställningsvaror tillverkas ofta med anpassningar till just dina önskemål. När vi har mottagit dina specifika önskemål och bekräftat dem med dig kommer vi även att ta ut en handpenning och du är från den punkten bunden till ditt köp. Vanlig returvillkor gäller ej för dessa beställningsvaror eftersom de tillverkas just för dig.